Известување за членовите на ПСК Макпетрол и за оние кои сакаат да ни се придружат.

Се приклучуваме кон акцијата на ПСК Балкан од Белград за искачување на врвот JABAL TOUBKAL 4167м на планината Атлас во Мароко. Објавата во овој момент е потребна заради набавка на авио-билети со пониска цена и заради планирање на дел од годишниот одмор во тој термин. Еве го линкот со програмата за акцијата: http://pkbalkan.org/visoki-atlas-9-do-17-5-2020/

Пријавување за учесници од Македонија:  на состанок на ПСК Макпетрол,  на тел. 070 725-880,  на mail: nikola.donovski@gmail.com