Програма:

 

6 часот поаѓање од Кисела Вода кај првата рачва (кај коњот).

Превоз: во сопствена режија

Податоци за патеката: Тешка (не е за почетници). Кружна. Должина: 17 км. во двата правци, висинска разлика: 1450 м. Време потребно: 9-10 часа (во зависност од состојбата на снегот).

Опрема: облека и обувки за зимски услови, дерези, планинарски стапчиња, челна лампа, гамашни.

Следете ја временската прогноза.

Храна и течности: за целодневна тура

 

Водачи:

Петар Герасимов 070 330 765

Тодор Ивановски 070 368 525