Најави за акции кои следат

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Извештаи од изминати акции

Пинд – Тимфи, Грција (26-28 август)

Пинд – Тимфи, Грција (26-28 август)

За мене убавината во планинарењето е во истражувањето – да се посетат нови места, да се најдат нови патеки, да се запознае и научи нешто ново. На Пинд бевме пред 5 години но ова место со својата посебност заслужува повторно да се посети. Минатиот пат останаа... read more
ZUCKERKUTL (3507мнв)  Австрија

ZUCKERKUTL (3507мнв) Австрија

Водич/Организатор: Александар Буцевски  ПСД Макпетрол Цел: ZUCKERKUTL (3507мнв)  Тирол Австрија Датум: 18.07.2017-19.07.2017 Насока: Солден (Австрија) 1350мнв – Хилдесхеимерхутте (2899мнв) – Зуцкеркутл (3507мнв) Тежина: почеток: пешачење   средина: пешачење... read more
WILDSPITZE  (3774мнв)  Австрија

WILDSPITZE (3774мнв) Австрија

Водич/Организатор: Александар Буцевски  ПСД Макпетрол Цел: WILDSPITZE (3774мнв)  Тирол  Австрија Датум: 21.07.2017 Насока: Вент (1895 мнв) -Стаблеин (2365мнв)- бреслауер хутте ( 2844 мнв) – Wilspitze  (3774мнв). Тежина: почеток: виа ферата тежина 3  средина: пешачење... read more